Title of Ttak article عنوان :چگونه میتوان در کمتر از 5 دقیقه وبلاگ خود را بر روی اینترنت تشکیل دهیم

چگونه میتوان در کمتر از 5 دقیقه وبلاگ خود را بر روی اینترنت تشکیل دهیم...مدت زیادی بود که در فکر ساختن وبلاگ بودم ولی از سختی کار هراس داشتم. بخصوص اینکه می خواستم وبلاگ زیبائی داشته باشم که حداقل از RSS هم پشتیبانی کند.

 

اشتباه می کردم

 بالاخره تصمیم خودم را گرفتم و به سوی سایت بلاگر یعنی سایتی که الان گوگل آنرا خریداری کرده رفتم. ابتدا می خواستم حس کنجکاوی ام را ارضا کنم ولی به نا گاه متوجه شدم در کمتر از 5 دقیقه وبلاگ خود را ساخته ام و در کمتر از 10 دقیقه اولین مطلبم بر روی جهان مجازی یعنی اینترنت قرار گرفت! آری واقعیت داشت!!

دیدم که برای ارائه افکار و دانشم حتماً به FTP و فضای اختصاصی نیاز ندارم چراکه مدتها در فکرش بودم ولی وقت پرداختن به مسائل مدیریتی آنرا هم نداشتم و البته مسائل مالی آنرا هم نمی توانستم در این زمان متقبل شوم! بسیار شیرین بود همه چیز به خوبی مدیریت شده و من فقط فکر میکنم و حاصل آنرا برای دیگران بر روی وبلاگم قرار می دهم و دوستانم هر روز من را در آنجا ملاقات می کنند دوستانی از سراسر دنیا!

 

مدتی گذشت و من 3 وبلاگ با موضوعهای مختلف در بلاگر تشکیل دادم. و از قالبهای زیبای آنهم استفاه کردم. بله اگر شما هم مثل من تشنه دنیای ارتباطاتید می توانید هم اکنون و بدون دلهره اقدام کنید.

 

از دیگر سیستمهای نشر یا وبلاگ نویسی می توان به Wordpress اشاره کرد. سیستمی بسیار قوی ولی ساده! اگر فضای اختصاصی خریدید بر روی قسمت  Fantastico در کنترل پنلتان Cpanel میتوانید سیستمهای نشر را ببینید که wordpress یکی از آنهاست و به سادگی آن را بر روی فضای اینترنتیتان نصب می کنید.

برای اطلاعات و راهنمائی بیشتر هم می توانید به آدرسهای زیر بروید.
http://wordpress.org و http://wiki.wordpress.org/?pagename=5MinuteInstallation

قالبهای بیشماری را هم می توانید انتخاب کنید که یکی از سایتهائی که قالبهای wordpress را دارد این است:

   http://www.alexking.org/index.php?content=software/wordpress/styles.php

اگر راهنمائی بیشتری هم خواستید به صفحه http://wordpress.org/support  بروید.

 

از دیگر سیستمهای قدرتمند می توان به موویبل تایپ MT اشاره کرد که اکثر سایتها یا وبلاگهای شخصی که بر روی فضای اختصاصی هستند از آن استفاده می کنند.www.movabletype.org

سایت سرویس دهنده وبلاگ (رایگان) را چگونه انتخاب کنیم؟تی تک

 

بلاگر، جهانی

سایت بلاگر از سرویسهای گوگل است. و اطمینان بیشتری بر پایداری آن است و شاید بزرگترین سرویس دهنده دنیاست.  قالبها و امکانات خوبی دارد و توصیه می شود. تا کنون دسته بندی مطلب خاص در آن شکل نگرفته و قالبهای آن برای زبان انگلیسی سازگار است و می توان قالبهای فارسی آن راه هم پیدا نمود. اگر کمی به زبان انگلیسی و HTML واردید بلاگر را توصیه می کنیم. آدرس آن http://www.blogger.com  می باشد.

 

پرشین بلاگ، ایرانی ولی قدیمی

از پرجمعیت ترین سیستمهای وبلاگ ایرانی است. هر چند امکانات سخت افزاری آن تغییر نموده است ولی ظاهر وبلاگ و امکانات آن هنوز مانند قبل است. اگر وبلاگ چندان پرپیچ و خمی نمی خواهید از این سیستم استفاده کنید. قالبهای فارسی آنهم فراوان است. نیازی هم به دانستن زبان انگلیسی و HTML ندارید. ( هر چند آشنائی مختصر همیشه مفید است)  http://www.persianblog.com

   

بلاگ اسکای، ایرانی و همانند پرشین بلاگ

تفاوت این سیستم را با پرشین بلاگ فقط میتوان از نظر ظاهری دانست. http://www.blogsky.com

 

میهن بلاگ، فارسی و بی نظیر

من دوستانم را به استفاده از این سیستم نسبتاً کامل از لحاظ داشتن چند نویسنده ( مناسب وبلاگهای گروهی)، موضوع بندی، لینکستان،لینکدونی، آدرسهای متفاوت و حتی آدرس اختصاصی داشتن و انتقال دامین و.. توصیه می نمایم. آدرس: http://www.mihanblog.com

 

پارسی بلاگ، فارسی و شیوه های نو

پارسی بلاگ هر چند لینک اختصاصی هر مطلب را نمی دهد ولی دارای لینکستان ساده، موضوعهای یکسان سراسری و سرعت خوب است. http://www.parsiblog.com

 

بلاگفا،فارسی و جدید

سرویسی است که پارسیک راه اندازی نموده هر چند میهن بلاگ روی دست آن آمده است.http://www.blogfa.com

 

سایتهای اختصاصی ولی رایگان

سایت آموزش آنلاین به کسانی که بخواهند در زمینه های خاص بنویسند فضا می دهد همچنین کاسپین بلاگ به وبلاگداران با سابقه فضا میدهد البته هر دو بصورت سابدومین. آدرس این دو:

http://amozeshonline.com  و http://caspinblog.com . سیستم وبلاگ نویسی هر دو هم MT است.

و اما توصیه سر آشپز چیست؟

به هر رستورانی که می روید می پرسید توصیه سر آشپز چیست؟ و سر آشپز هم معمولاً بهترین غذای رستوران و یا همان روز را معرفی می کند.

ولی البته ما غذا، یعنی فضا و سیستم اختصاصی نداریم ولی از دیگران مایه می گذاریم. پس توصیه ما:

1- می توانید هر کدام از آدرسهای بالا را چک کنید و نمونه وبلاگهای فعال آنها را هم دیدن کنید و ببینید کدامیک به آنچه در ذهن شما می باشد نزدیک تر است؟

2- توصیه اول ما میهن بلاگ بعد بلاگر  بعد از آن پارسی بلاگ بعد از آن بلاگفا و بعد پرشین بلاگ و ... است.

در نهایت توصیه ما این است که ابتدا هدف خود را تعیین کنید و تعریف درستی از وبلاگ را در ذهن خود داشته باشید.( در مطالب آینده به آن می پردازیم)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد