بیت دیفندر

با گسترش اینترنت در ایران و دسترسی بیشتر مردم به آن، دامنه تهدیدات و حملات اینترنتی گسترده‌تر شده و لزوم استفاده از نرم‌افزارهای امنیتی و جلوگیری از نفوذ ویروس‌ها و آسیب رساندن به اطلاعات بیش از پیش احساس می‌شود. متاسفانه در کشور ما کاربران آنچنان که باید و شاید از اهمیت این موضوع مطلع نیستند و سازمان‌های دولتی و شرکت‌های تجاری نیز استفاده از راهکارهای امنیتی را چندان جدی نمی‌گیرند و اغلب به نصب یک آنتی‌ویروس کهنه بسنده می‌کنند.

کارشناسان امنیت همواره کاربران را به استفاده از فایروال‌ها و آنتی ‌ویروس‌های قدرتمند با بروزسانی‌های جدید توصیه می‌کنند که تا حد زیادی می‌تواند کاربران را در برابر آسیب‌ها مختلف حفظ نماید. خوشبختانه در سالیان اخیر شرکت‌های نرم‌افزاری امنیتی مطرحی وارد بازار ایران شده‌اند که با فروش لیسانس‌های اصل به مشتریان خود خدمات و پشتیبانی ارائه می‌دهند که قیمت‌های مناسبی نیز دارند. هر چند که ما در ایران عادت به پرداخت پول برای اینگونه چیزها نداریم و اصولاً مفتش را ترجیح می‌دهیم ولی فکر می‌کنم حداقل در این مورد خوبست دست به جیب شویم.

بیت دیفندر

نام Bitdefender را که شنیده‌اید؟ محصول یک شرکت رومانیایی است که از سال 2001 تا بحال عرضه می‌شود و به گواهی نتایج AV-Comparatives جز 5 آنتی ویروس برتر جهان قرار دارد. در این مطلب قصد دارم با استفاده از آخرین نتایج AV بیت‌دیفندر را با چند محصول دیگر مقایسه کنم و نگاهی به نتایج آنها داشته باشیم. (این مطلب بر اساس نتایج سنجش آگوست 2010 نوشته شده است.)

میزان شناسایی ویروس‌ها

نتایج آنتی ویروس ها

مهمترین کار یک آنتی ویروس شناسایی بیشترین و جدیدترین ویروس‌هاست. در جدول بالا جزئیات میزان شناسایی محموعه‌ای از ویروس ها، کرم‌ها، تروجان، اسکریپت‌ها و بدافزارها را برای 5 آنتی ویروس مختلف مشاهده می‌کنید که علاوه بر آن سرعت اسکن و تشخیص اشتباه نیز مد نظر قرار داده شده و بر اساس عملکرد نهایی به هر یک از محصولات درجه‌ای تعلق گرفته است. در این تست بیت‌دیفندر بیشترین میزان شناسایی را در بین 4 آنتی ویروس دیگر داشته و با اشتباه کم و سرعت اسکن مناسب بالاترین رتبه را به خود اختصاص داده است.

عدم تشخیص و شناسایی

گراف عدم تشخیص بدافزارها

بسیار مهم است که یک آنتی ویروس گستره زیادی از ویروس‌ها و بدافزارها را بشناسد و توانایی جلوگیری از آنها را داشته باشد. در گراف بالا درصد بدافزارهای شناسایی نشده را برای هر نرم‌افزار نشان داده شده است. برای اینکه از اهمیت این موضوع مطلع شوید باید بدانید که داشتن 0.1 درصد در نمودار به معنی شناسایی نکردن حدود هزار فایل مخرب است که بیت دینفدر از این حیص رتبه بسار خوبی نسبت به سایرین دارد.

تشخیص و هشدار اشتباه

هشدار اشتباه

هشدار اشتباه به فایلهای پاک و سالم یا چیزی که ما در عاماینه به آن گیردادن می‌گوییم یکی از موادریست که می‌تواند در عملکرد و انتخاب یک آنتی ویروس بسیار دخیل باشد. در تصویر  بالا مشخص شده که بیت‌دیفندر اشتباه کمی در این زمینه دارد و توانسته با کسب رتبه سوم در بالای جدول قرار گیرد.

سرعت اسکن

سرعت اسکن

سرعت اسکن از ویژگی‌های تاثیرگذار و مهم یک آنتی ویروس خوب است. توانایی اسکن فضای کامپیوتر در کمترین زمان و با دقت بالا و تعداد اشتباهات کم چیزست که هر کاربر از آنتی ویروس مورد نظر خود انتظار دارد و این امر مسلماً در رتبه آن تاثیر می‌گذارد. بیت‌دیفندر در این تست با سرعت 12.1 MB/Sec در مقابل دیگر آنتی ویروس‌ها از عملکرد خوبی برخوردار بوده و قابل ستایش است.

نتیجه نهایی

رتبه آنتی ویروس

در پایان سنجش‌ AV-Comparatives آنتی‌ویروس‌ها در سه سطح Advanced, Standard و +Advenced  رتبه‌بندی می‌شوند. با تجمیع نتایج بدست آمده در تست‌های مختلف در نهایت آنتی ویروس Bitdefender موفق به کسب رتبه +Advanced شد و در در رتبه 4  برترین آنتی ویروس‌های جهان قرار گرفت.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد